Het Kasteel en zijn Onderdanen II

Donderdag was de grote dag. Met al mijn collega’s gingen wij naar Grand Kasteel Woerden. De weg erheen was een heuse riddertocht. De straatjes van Woerden zijn klein en de wagens met machinale paardenkracht met te veel en dus begonnen we laat. Veel mensen moesten een foltering doormaken die ‘vaststaan’ heet. Het zou later nog in vele presentaties terugkomen. Woerden… of all places. We gaan als multinational in Woerden zitten, tja, het ligt inderdaad hemelsbreed best prima tussen Rotterdam en Amsterdam in. Maar daar is dan volgens velen ook wel alles mee gezegd.
 
De morgen verliep rustig. De middag echter… we gingen terug naar de jaren vlak na de oorlog. 16 eendjes en kevers stonden ons in een loods op te wachten. Echte eenden! 2CV.. Wat cool! We mochten de rest van de middag puzzeltocht doen. Leuk! We gingen geblindoekt inpakeren (achteruit ja), we mochten een kaasproeverij doen, we gingen touw maken in een touwmuseum en moesten wat vragen beantwoorden in de ‘eendologie’.
 
Het was me het middagje wel. En des te meer omdat de herfst zich van zijn beste kant liet zien. Regen, windvlagen en een volgelopen N210 waren de ingredienten voor een meesterlijk staaltje eendrijden van ons. Gelukkig zitten we allemaal de hele dag op de weg, dus we lieten ons niet afschrikken!
 
De dag eindigde goed met een leuke borrel (en een alcoholcontrole – gelukkig drink ik niet) en een heerlijk diner vlak naast mijn huis. Al met al… waar nou de zonnebril en de waterdichte schoenen voor nodig waren??

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Work and Study. Bookmark de permalink .

3 reacties op Het Kasteel en zijn Onderdanen II

 1. Claudia zegt:

  Hahaha, dat soort dingen doen ze expres om je te laten raden…
   
  Wij moeten met onze personeelsuitjes altijd laarzen, parapul, kompas etc. meenemen, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat we ze ook echt moesten gebruiken

 2. marlies zegt:

  Beter t zekere voor t onzekere toch??? Ik heb ooit voor een uitje ‘gemakkelijke schoenen’ aan moeten trekken. Dus ik vrolijk mijn leren instappertjes die echt zalig lopen aan…zijn we door natte, modderige weilanden gaan banjeren…die schoenen heb ik nooit meer normaal aan kunnen trekken…Het bleek dat ze eigenlijk bedoelden dat we stevige, watervaste schoenen aan moesten trekken. Jammer hoor..

 3. marlies zegt:

  Oh en zonnebril voor event. laaghangende zon??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s