Mournin’ Mouse

Dat er muizen in mijn huis zitten, dat ben ik allang gewend. Vaak zitten ze niet eens in mijn huis, maar zie ik er eens een rennen, die ik vervolgens nooit meer betrap. Ze eten niet hier, ze wonen niet in ons huis en ze laten zich zelden zien. Prima dus. Als ik geen last van ze heb, mogen ze doen wat ze willen.
 
Donderdagmorgen had ik er wel eentje op bezoek. En hoe. Hij zat ’s morgens om half zeven op mijn kleed. Slaapdronken keek ik zo eens vanuit mijn ‘eerste verdieping’ de kamer rond naar mijn schone tapijtje en opgeruimde tafel en bank. Een heerlijk uitzicht, totdat ik een bolletje op het kleed zag zitten. Ik spring mijn bed uit, dan rent ie wel weg, dacht ik nog. Niet dus… Muis bleef gerust zitten.
 
Iets dichterbij zag ik dat muis best wel dik was. Eigenlijk gewoon Vet. Hij kon ook nog amper lopen, dus ik wilde niet echt dichtbij komen. Toch moest dat wel. Want tja, een muis midden in je huis laten zitten als hij bijna dood is en je gaat zelf vijf dagen weg, dat is ook niet alles. Plan de campagne moest wel gaan komen. Ik zag een schoenendoos, greep die beet en ving daar de muis in. Ineens kon ie nog wel een beetje rennen, dus dat was moeilijker dan ik dacht.
 
Eenmaal in de doos, heb ik m in een vuilniszak op de voorstoel van mijn auto gezet. En toen ik op weg was naar Hilversum, heb ik m in een afvalbak bij BP ‘begraven’.  Tja, dan moet je maar niet midden in mijn kamer gaan zitten 😉
Advertentie

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in (Ongewenste) huisdieren. Bookmark de permalink .

6 reacties op Mournin’ Mouse

 1. marlies zegt:

   ooooooooooooooooh….hahaha…
   
   
  Maareh…misschien was ’t een zij en zwanger???

 2. Dominique zegt:

  Nou… als je ziet wat er gebeurt was met mijn Wasa crackertjes, dan denk ik niet dat ze zwanger was, maar gewoon volgevreten (dat zag ik pas vanavond toen ik de kast opentrok). En anders, dan waren er tien muizen geweest, daar moet ik al helemaal niet aan denken! 

 3. marlies zegt:

   oeh, jakkieeee!!!!

 4. Claudia zegt:

  Oei Arm muis, daar heb je helemaal geen kat voor nodig… 

 5. Marieke zegt:

  Dus je hebt de muis levend begraven?! 😉 Aahhhh… 

 6. Jantine zegt:

   AAAAAAAAAAAAAAH……….. Ik ben gelukkig niet bang voor muizen. Een reactie zoals ik die geef op spinnen zal een muis mij dan ook nooit kunnen ontlokken. Maar toch… Je bent wel stoer dat je hem zo hebt gepakt. GoDO!!! xXx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s