He, waaristie nou?

Vandaag heb ik volgens mij een unicum bereikt. Niet IK hing de telefoon op toen ik werd gebeld door een of ander bureau, maar de telemarketeer zelf. Voordat ik het wist…

Anonieme telefoon… tja, het kunnen mijn ouders zijn, maar die zijn op vakantie. Maar goed, het kan ook iemand zijn die ik nog drastisch moet spreken. Toch maar opnemen, altijd gevaarlijk zo rond achten ’s avonds. Fout gegokt, blijkt meteen. ‘U heeft nog recht op een pensioenanalyse’. Ik vertel hem dat ik al 3 keer ben gebeld en al 3 keer heb verteld dat ik niet meer gebeld wil worden. Meestal hang ik meteen op, dus dit is al heel wat. Dat kan ik alleen zelf regelen volgens hem, op infofilter.nl. Jaja, nou daar sta ik ook al ingeschreven jongetje. Ik denk dat en ik zeg wat anders… ik vraag hem namelijk hoe ik dat dan moet doen (je weet niet he ;)). En ik krijg gewoon geen antwoord! Hij heeft opgehangen, de idioot. Zeker teveel mensen al aan de telefoon gehad die hem niet willen spreken.

Lieve telemarketeer, kan je eindelijk iemand helpen, doe je het het niet!

Advertentie

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Organisaties. Bookmark de permalink .

2 reacties op He, waaristie nou?

  1. marlies zegt:

    hahahahaha k hb laatst hetzelfde gehad!!!!

  2. Claudia zegt:

    Haha te grappig Ik heb er ook zo’n vreselijke hekel aan. Als ze beginnen met: Zou ik een vraag mogen stellen, dan antwoord ik nee. Als ze vervolgens vragen: "Waarom dan niet" dan antwoord ik met: "Nu doe je het toch!".

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s