Beyond the Elements

Er zijn concerten waar je bij moet zijn geweest. The Rolling Stones, James Brown. Sting, Maceo Parker of Tower Of Power. Earth, Wind and Fire werd gisteravond aan dit lijstje toegevoegd. Samen met weet ik veel hoeveel anderen stond ik in Gelredome te swingen op nummer als September, In the Stone, Fantasy en al die andere klassiekers.
 
De weg erheen was heel erg enerverend. Iedereen had ons aangeraden om vooral met de trein te gaan, om zo de files voor het Gelredome te vermijden. Er rijden pendelbussen en er zijn genoeg treinen die kant op dus, inderdaad, dat was een goed plan. Je voelt hem natuurlijk aankomen…. De treinen stopten met rijden bij Driebergen. Dat is niet zo heel ver van Utrecht natuurlijk, dus wij balen. Balen, balen, balen. Want wat nu? In ieder geval die trein uit. Twee mensen gezocht die ook heeeeel graag snel naar Arnhem wilden en taxi genomen. Onderweg zagen we alle seinen op rood en een aantal treinen stil staan. Goede beslissing.
 
Net na het eerste nummer kwamen we binnen rennen in het Gelredome en de rest van de avond was super. Gelukkig maken kranten nog foto’s, want ik was mijn toestel vergeten…
 

ewf

Foto: Marc Pluim – De Gelderlander 15 maart

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Music. Bookmark de permalink .

2 reacties op Beyond the Elements

 1. Pilou zegt:

  Hai Domi,
  Gezellig dat je komt! Bedankt voor je verhuiskaartje. Echt lekker een eigen stekkie. Heb je veel moeten/mogen klussen?Nou die machine doet het goed. Ze hebben ons alleen één of andere foute impregneer meegegeven. Gisteravond twee keer opgesmeerd, blijkt dat de niet-kaal-te-halen-plekjes (in de hoekjes enzo) gewoon veel lichter zijn dan de rest van de vloer. Lekker dan, een houten vloer met vlekken. Dus. Arnold is vandaag voor de tweede keer de vloer aan het kaal halen binnen 24 uur. Hopen dat er nog een beetje hout overblijft ;-).
  Liefs en tot de 30e,
  Pilou

 2. marlies zegt:

  neeeeeeeeee!!! Dat is echt niet gaaf! Wat een stress! :S
  Fijn dat het toch een tof concert was! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s