De grote dag, eindelijk…

Eindelijk mag ik bloggen over dat wat me al maanden bezighoudt. Want… het feest is geweest!
 
Voor diegenen die mij wat vaker spreken, mijn moeder wordt 50. En dat moest natuurlijk gevierd worden! En dat was een verrassing voor haar, dus kon ik hier niet bloggen. Ze is namelijk een van mijn trouwste leesters.
 
De wereld draaide zo’n beetje om de organisatie van ‘gister’. In augustus begonnen we. Mensen uitnodigen, programma bedenken. En ondertussen mama zoet houden. Is een feest in het voorjaar niet beter? Nee, we gaan wel twee dagen na je verjaardag een hapje eten. Oh, leuk zussendag, wat ga je doen dan 7 november? Nee, echt, een feest in het voorjaar is handiger, mooi weer en kun je het mooi met papa combineren. En ondertussen weer verder regelen.
 
Gister was het eindelijk zover. Tot op de hoek had mama niets door. Na een hele dag met haar zussen werd ze geblindoekt en kwam ze terecht in het feestgedruis van meer dan 30 mensen in de huiskamer. De dag zat vol activiteit. Boottochtje op de stoomboot, bezoek aan het museum van de Palingaak in Heeg, de bustocht terug in een echte oude Amerikaanse schoolbus. En ’s avonds een groot feest. Met alle mensen uit de buurt, vrienden, vriendinnen, familie, hockeygenoten, iedereen die ergens in mama’s leven voorkwam of komt.
 
En wat hebben wij genoten. Want alles lukte! Echt alles kwam goed. De verrassing was heel groot en de dag werd gevuld met gelach en veel gelukstranen!
 
Mama, gefeliciteerd!

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Friends and Family. Bookmark de permalink .

2 reacties op De grote dag, eindelijk…

  1. Monique zegt:

    Lief dochtertje!
    Het was een superverrassingsdag, waar ik nog minstens 50 jaar met heeeel veel intens geluk en plezier op zal terugkijken!
    Kus

  2. Claudia zegt:

    Klinkt als een heel leuk feest! En hoest nu met jou dan? Weer een beetje beter?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s