De week van Do (4)

En toen begaf mijn saxofoon het… Meestal doet ie dat als het uitkomt. Tijdens een repetitie, als ik thuis zit te tetteren – en de buren dus heel blij zijn – of als ik hem uit de koffer pak aan het einde van de zomervakantie – moe van het niets doen is ‘ie dan. Maar nu… het kurkje viel er af in het American. Ja, HET hotel in Amsterdam waar wij met de big band een heus spektakel verzorgden voor een leuk bruidspaar. Gelukkig weet je na 14 jaar iets van kleppen, kurken en kleine prietsprutserige toestanden en tadaaa, na een goede twintig minuten priegelen deed ie het weer.
 
Verder was het eigenlijk een doodnormale week. Rustig, vol werk, maar met weinig schokkende gebeurtenissen. Ohja, ga nooit eten op vrijdagavond in Vleuten… alles ‘besloten’, moet je een eind rijden naar het volgende restaurant 😉 Wel gezellig.
 
Vandaag las ik trouwens over een superleuke stunt in Tilburg. Overal kon je shirtjes krijgen met daarop de tekst ‘Helemall niet’ of ‘Helemall wel’. Je kon daarmee je stem promoten, moet er wel of niet een enorme shoppingmall net buiten de stad komen? Het is een actie om iedereen naar een referendum te krijgen, een fenomeen waar Nederlanders tot nu toe nog niet voor warmliepen, of zou de mall belangrijker zijn dan de burgemeester?
Advertenties

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Me. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s