hetkanwel.net is genomineerd voor een Dutch Bloggie 2009

De Dutch Bloggies zijn de jaarlijkse verkiezingen voor de beste weblogs van Nederlandstalig grondgebied en worden georganiseerd door de Stichting Dutch Bloggies. Naast de uitreiking voor Beste Weblog van 2009, zijn er vijftien categorieën met telkens tien weblogs die kans maken op een Dutch Bloggie. Overbodig om te zeggen dat elke weblog van Nederland deze prijs wil winnen. Of op z’n minst genomineerd wil worden.

Ik was al een tijdje niet echt online geweest, dus vanmiddag maakte ik maar weer even mijn rondje. Op Twitter aangekomen zag ik een felicitatie aan mijn adres omdat hetkanWel genomineerd is voor een Dutch Bloggie. Ik kon het bijna niet geloven en ben naar de website van Dutch Bloggies gegaan. Binnen twee seconden zag ik het rood op wit: hetkanWel.net is genomineerd voor een Dutch Bloggie in de categorie ‘Beste lifestyle weblog’. Wij zijn natuurlijk allemaal hartstikke blij en trots!

De Dutch Bloggies worden uitgereikt op dinsdag, 1 december 2009 in de Haagse popzaal Paard van Troje. Iedereen die dat wil, kan de uitreiking gratis bezoeken. De jury zal daar bekendmaken welke weblogs in iedere categorie zijn doorgedrongen tot de shortlist van vijf, waarna de winnaars worden bekendgemaakt. De tijd van nagelbijten is aangebroken…

www.hetkanwel.net

en mijn persoonlijke reactie: WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Advertentie

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Blog. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s