Mijlpalen

Funshine Bear with UmbrellaZing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder…. Mijn leven lijkt op het liedje van Ramses Shaffy op het moment. Op de een of andere manier is mijn leven ook alles of niets. Deze afgelopen maanden was het alles. En de volgende maanden blijft dat wat mij betreft ook zo. Want ik heb energie, zoveel!
 
In oktober startte ik Letters and Concepts. Enigzins aangespoord door ineens een opdracht via een vriendin kreeg ik ineens de geest. Al deed ik daarvoor ook wel eens een opdrachtje, ineens had ik een bedrijfsnaam, een inschrijving bij kvk, een belastingnummer. Ik voelde me groot. En druk, want er kwam veel bij kijken zeg! Eigen website bouwen (had iemand me gewaarschuwd dat dat niet makkelijk is?), promo, visitekaartjes, wat ga je doen, wat niet? Inmiddels heb ik veel opdrachten en allemaal vind ik ze even leuk. Ik leer veel, vooral over bedrijfsvoering en btw op het moment. Ik kom er ook achter dat ik best wel een heleboel wel al weet.
 
Ondertussen ga ik vrolijk, zingend en lachend door het leven. Ik heb in 3 maanden meer met vriendjes en vriendinnetjes echt quality time gehad dan in de afgelopen 3 jaar bij elkaar. Ik werk met plezier voor Coke en mijn eigen bedrijfje. Het kost energie, maar het geeft nog meer. Ik ben mijn eigen accu… Er is een heleboel onzin van me afgegleden en mijn echte vriendjes en vriendinnetjes houden me met beide beentjes op de grond. Ik bewonder ze…, ze vinden het niet zo heel erg als ik niet meteen terugbel en helpen me nadenken en prioriteiten stellen. Mooi, soms is een agenda niet genoeg 😉 Thanks!
 
Ik blog misschien iets minder vaak, maar in oneliners probeer ik het goed te maken op twitter, facebook en binnenkort komt er veel moois (hoop ik, weet ik) van mijn hand op hetkanwel.net… Ohnee, .nl nog zo’n mooie mijlpaal! Keep in touch.
 

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Me. Bookmark de permalink .

Een reactie op Mijlpalen

  1. Sophie zegt:

    Leve de zelfstandige! Herkenbaar en idd geweldig stimulerend. Liberté toujours.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s