Do is klaar met voetbal…

Ik zag net op het NOS-Journaal de voorbereidingen die nu al getroffen zijn voor de bekerfinale voetbal van zaterdag. Ik heb zin om actie te voeren, meteen. Daar. En de komende tijd. Ik wil dat voetbal verboden wordt, of tenminste de supporters. Jammer dan, dat er leuke tussen zitten.
 
Containers rondom een heel stadion. Zeven extra treinen. Een speciale tunnelbuis. Helikopters die 100 plekken op en rondom het spoor in de gaten houden. Het duurt 3,5 uur om de supporters weer terug te krijgen. De spelers krijgen misschien wel geen feestje als ze winnen. De Rotterdammers dan. De Amsterdammers zoiezo niet, ik denk dat we beter alvast een legerhelicopter kunnen laten landen op de middenstip om ze af te voeren. Via de stadswegen verwacht ik op zijn minst bommen, granaten en andere idiote oorlogsperikelen. Ironisch zou dat zijn, aangezien de Amsterdammers vandaag al hun boekje te buiten zijn gegaan door het bombardement erbij te halen.
 
Ik stel het volgende voor: geen bekerfinale. De spelers gaan op kosten van de staat eens goed uit eten. Heel lekker, heel luxe. Nog altijd heel veel goedkoper dan wat er nu wordt geinvesteerd. Dan gaan alle supporters, en dan bedoel ik alle, dus ook de goede, moeten ze elkaar maar opvoeden, OF collecteren voor het KWF OF ze gaan verplicht met z’n allen naar Auswitz, op eigen kosten. Met de trein. Zonder eten en zonder drinken. Kijken of ze nog wat durven roepen daarna.
 
Zo,ik ben er klaar mee. Helemaal klaar. Ik hoop jullie ook.
Advertentie

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in News and politics. Bookmark de permalink .

Een reactie op Do is klaar met voetbal…

  1. Monique zegt:

    Helemaal eens. Laat die clubs samen de hele organisatie maar betalen en die voetballers mogen ook meebetalen aan die onzin. Als wij een toernooi organiseren moeten toch ook alles zelf betalen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s