Schelden? Niet bij mij.

Grappig. De formatiebesprekingen mislukken, iemand scheldt heel hard op Twitter en ik ontvolg deze persoon. Ik vind dat, als je iemand ontvolgt om specifieke redenen, je dat best kan laten weten op Twitter. Mensen laten immers ook weten waarom je iemand WEL volgt (zie Follow Friday), dus waarom niet laten weten waarom je mensen NIET volgt? Ik wil namelijk geen negatievelingen in mijn Timeline, dus ook geen scheldende tweople.

Dat is echt mijn keus, die zou je kunnen respecteren. Maar: meteen vallen er allerlei mensen digitaal over mij heen. Ik spoor niet, want eigenlijk is schelden heel normaal. Dat is de strekking van de reacties. De Nederlandse samenleving heeft dat geaccepteerd. Godslastering mag van de wet en meer. Ik ben niet open minded, omdat ik heel hard schelden niet trek. Goed. Het is voor mij steeds duidelijker.

De Nederlandse samenleving wordt steeds vreemder. Als het normaal is om heel hard in het openbaar te vloeken, te schelden of anderen zwart te maken, dan weet ik niet of ik daarin mee wil. Sterker nog, mijn drang om deze mensen met hun koppen tegen elkaar aan te laten rennen, wordt alsmaar groter. De Nederlandse samenleving kan zo leuk zijn!

Advertentie

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Me. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s