Mijn eigen beste vriend

Bijna voorbij. Hier zit ik dan, bij de zoveelste Warung, met nóg een sapje voor mijn neus. Morgenmiddag begint de reis terug naar huis.

De weken zijn niet ‘voorbij gevlogen’, zoals mensen vaak zeggen als ze weer naar huis moeten. Ik heb van iedere dag, elk moment genoten. Ik heb geleefd in het hier en nu. Ik heb nieuwe plekken ontdekt, plekken overgeslagen, ik heb herinneringen, ervaringen bij elkaar geraapt die niemand me meer afneemt.

Ik ben verder gegaan op de zoektocht die meer dan een jaar geleden begon. Een zoektocht die vast nog niet afgelopen is, maar ik weet wel heel zeker dat ik met beide benen op de grond durf te staan. Grond die niemand ooit nog zomaar onder me vandaan trekt – daar zal heel wat voor nodig zijn.

Duiken, yoga, grote en kleine ontdekkingen, elke dag een nieuwe belevenis of gewoon geen, als dat even zo uitkwam. Dealen met wat komt en niet met wat misschien wel komen gaat. Het komende jaar zal ik jullie vast nog wel eens verrassen met beslissingen, ideeën. Waarschijnlijk verras ik mezelf ook. Want hoe leuk reizen in je eentje ook is, ook deze keer was ik weer een klein beetje verbaasd over hoe goed ik het meestal met mezelf kan vinden 😉

Advertentie

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Travel en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s