Onderweg naar Down Under

under constructionNog twee daagjes, iets minder dan 48 uur en dan stap ik op het vliegtuig naar Australië. Zes weken Down Under van west naar oost en van duikstek naar duikstek, om te schrijven voor Nederlandse en Australische markt, ik deel daar mijn kennis en zij ook die van hun met mij. Het leven van een freelancer gaat soms over rozen.

Ik ga ‘vakantiewerken’: in een andere omgeving, met andere mensen. Creativiteit opsnuiven, van culturen leren die anders zijn dan de onze en leren. Van de mensen die ik tegenkom en ze op mijn beurt weer alles geven wat ik heb.

Ik kan het me nog niet voorstellen. Ik kijk naar afstanden die ik niet bevat, naar plaatjes van steden die ik helemaal niet ken, ik luister naar verhalen via internetradio die ik echt niet kan plaatsen. En tegelijkertijd bedenk ik me elke keer weer dat het grootste gevaar deze reis ligt in het gemak. Want wat kan er nu eigenlijk helemaal fout gaan, denk ik steeds. Het voelt alsof ik naar een ‘ander stukje Europa’ ga. Ik ben benieuwd.

Ik zal af en toe mijn ervaringen opschrijven, en mijn foto’s plaatsen op deze blog. Leuk als jullie reageren!

Advertentie

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Australië en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s