The Road to Recognition

IMG_1775Sydney! Over de weg ernaar toe valt niet veel te melden. Natuurlijk was het weer prachtig en soms zelfs een opluchting om op 2-baanswegen te rijden met mooie wegen en niet al te veel ‘moeilijk’ rijdend verkeer. Met het landschap (het werd platter en platter) werden ook de mensen anders (in Gippsland echt onverstaanbaar, hoe meer richting Sydney, hoe zakelijker) en hoe meer ik richting Sydney kwam hoe meer zin ik had in een paar dagen toeristisch rondhangen in de grote stad.

En dat werd het ook! De duikschool waarmee ik nog zou duiken cancelde al zijn duiken vanwege houling winds en major swells, dus weinig werk aan de winkel en op naar de plekken waar onze Europese voorouders voor het eerst voet aan wal zetten. Eindelijk was daar ook wat Aboriginal-historie. En natuurlijk de Opera House (weer dat gevoel dat ik er al 1000 keer geweest was) en de Harbour Bridge.

Het weekendje begon met een lekke band. Vervelend, maar ach, in 3500 km was dit de eerste pech, en waar beter dan midden in de stad waar de wegenwacht binnen een half uurtje naast je staat om je band te verwisselen!? Top geregeld en ondanks dat ik nog wel even wat moest organiseren voor een extra reservewiel, was het eigenlijk allemaal zo geregeld.
De vier dagen in Sydney heb ik gevuld met tochtjes, ritjes, lekker toeristisch rondhangen en natuurlijk nog wat mooie uitzichten. En werk. Alles wat ik tot dan toe al had meegemaakt op de duiken moest ook nog in een systeempje en opgeschreven, dus ik moest nog aan de bak. Niet erg, wind en regen maken het zeker makkelijker om af en toe te doen wat je moet doen.

Advertentie

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Australië, Travel. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s