Dag 4 – Motorpech

Ik werd zowaar voor mijn gevoel uitgeslapen wakker vandaag ondanks het enorme gehobbel en gerol van de boot en heb eigenlijk de hele dag niet of nauwelijks last gehad van zeeziekte.

Maar… Wel ging de motor kapot. Dus lichte stress bij Herbert en veel stress bij Tineke. Ons technisch tweetal is bijna de hele dag in het ruim en Tineke en ij sturen de hele dag veel met de hand om de generator te ontlasten zodat ze rustig in het ruim konden werken. Rond een uur of 4 deed alles het weer. In ieder geval genoeg om het te laten voor wat het is. We bedenken scenario’s en schrijven vragen op die we aan de mensen kunnen stellen die al op de wal zijn.

Ik miste papa ’s avonds heel erg. Al dat moois op de wereld… Tineke kon me een beetje troosten. Als cadeautje kregen we nog een heel legioen aan dolfijnen om ons heen.

Ik lag er weer supervroeg in en werd rond 5 uur wel echt wakker. De slaap was op en ik had honger. Lekker nog even blijven liggen en nu heb ik wacht, van 6 tot 9. Zo komt de zon op, ben benieuwd. Volgens mij staat ie gewoon ineens aan de hemel!

De swell wordt hoger en hoger elke dag en inmiddels ziet het er ook niet meer uit alsof wel een rustige overtocht zullen krijgen…

Advertentie

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Atlantic Crossing. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s