Dag 5 – We dansen de salsa!

Vandaag was een gekke dag. Ik voelde me niet echt lekker en ik vond de sfeer aan boord een beetje maf. Er zijn van die dagen tussen kennelijk en aangezien je nergens heen kan is het gewoon even afwachten gaan en laten gaan.

Ik heb na m’n wacht even gelezen omdat ik niet zo moe was en ben toen toch maar even gaan slapen.

De golven zijn niet meer leuk maar ik ben bang dat ik er aan moet wennen. Ze komen van alle kanten en de deining doet weer wat anders. Alles vliegt constant door de boot. Ikzelf ook. In mijn slaap lever ik nog veel energie in. Volgens mij dans ik de hele nacht horizontaal de salsa…

We hebben wel twee vissen gevangen en allebei weer in zee terug gezet. Te klein, we eten geen jonge tonijn en hoewel de laatste een zeebaars bleek en die dus wel had gekund, is het niet anders.

Ik werd na het eten toch weer niet lekker. Ik denk combi te veel eten in een keer, te weinig energie, toch wat stress en lang gestuurd. Morgen minder eten in een keer. Minder sturen en meer slapen.

Ik heb nu wacht tot 12 uur. Nog 2 uur en 3/4 te gaan… dan lekker slapen! Gek genoeg is deze wacht misschien wel de ergste. Je bent sinds 6 uur ’s morgens in touw uit je andere wacht, echt slapen ervoor is moeilijk en dan duurt het lang hoor!

Positie nu: 12°58’07 N en 35°31’46

Nog even een rif gelegd in het grootzeil toch voor de zekerheid met Herbert rond 22.30 uur. Het ging harder en harder waaien. Altijd fijn met je blote pootjes op het dek midden in de nacht zout happen. 😉

Advertentie

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Atlantic Crossing. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s