Dag 6 – Kattebelletje uit de nacht

Goedenacht! Tweede shift dus in het holst van de nacht even proberen 3 uurtjes wakker te blijven… het waait lekker door. Ik vind het zelfs gewoon bloody hard waaien en we rollen alle kanten op. Niet fijn. Vooral niet als ik moet eten (standaard dan word ik nog lamlendig, de rest van de dag alles prima), en dat terwijl Tineke zoveel tijd stopt in het eten. We eten nog altijd veel vers en dat is echt heel fijn.

Als ik moet slapen lig ik over deze kant echt te rollen in mijn bed.
Ik begin zelf overal pijn te krijgen. Misschien is het wel gewoon spierpijn. Zelf al dat trainen in de sportschool helpt hier niet tegen. Al mijn ledematen en vooral gewrichten. Hoe je ook zit, het is altijd ergens niet ok. Wist je bijvoorbeeld dat je grote teen spierpijn kan hebben? Of de zijkant van je voet?

Verder zitten we echt in een flow van eat, sleep, sail, repeat. Elke dag is hetzelfde alleen doe je de dingen even op een ander moment naar gelang wanneer je wacht hebt .

Nou even kijken naar de koers enzo…. nog 1054 mijlen van de in totaal 1894 op de teller en op dit moment gaan we gemiddeld zo’n 7 kn.

Positie 11°56’23 N 38°15’2 W

Advertentie

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Atlantic Crossing. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s