Dag 12 – Chillen!

Bisou is jarig! Hoera! Verder was het ook een chille dag. Lekker gezont! Op de rollers weliswaar maar mocht mijn pret niet drukken. Op het radionetje was het even de anderen oppeppen. Bas van de Agaath zat er echt doorheen. Mark van de Freya wa ook iets minder positief haha. Terwijl ze tot nu toe niet kapot te krijgen waren. Maar ’s avonds klonken ze weer blij.

De moraal hier aan boord is ook veel hoger weer. We zijn er dan ook echt bijna voor ons gevoel, ook al was het gisteren avond nog varen van Parijs naar Amsterdam ;-). Nog 224 nm te gaan nu tijdens mn wacht. Oh 223. Zie ik verspringen.

We hebben gister echt de planning uitgesproken dat we zaterdag overdag bij LW bij de uiterton van Suriname willen zijn. Dat is belangrijk want we willen met opkomend tij naar binnen. Anders kom je niet in Domburg haha. Maar goed LW is wel om 6.24 dus dat is lekker vroeg. Maar we zullen het wel net halen en de stroom is pas 2 uur later ook bij de Shell fabriek ook omgedraaid. Dat is halverwege ofzo dus te vroeg de rivier opdraaien is ook niet verstandig.

We gaan bij Domburg ankeren. Het blijkt daar niet echt een haven maar meer een resort. Met een zwembad! En een douche!

Het wordt alweer langzaam licht. Ik ga me nog even concentreren op vissersboten en buien. En nog de positie 7N56.2 51W56.2. Nog 1.5 graad naar beneden en 4 naar het westen opschuiven! Koers ongeveer 240°. Mas o menos want die golven….

Advertentie

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Atlantic Crossing. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s