Out of Supplies

Ik ben ziek! Dat is op zich nog niet zo erg… zeker niet als je bedenkt dat de halve wereld dat op het moment in meer of mindere mate is. Maar… ik ben ook ‘out of supplies’. En dat betekent dat ik de deur uit moet. Net als zaterdag, toen moest ik ook al naar Appie, omdat ik in plaats van op mijn werk ook ineens thuis moest eten. Tja… het leven van de alleenwonende gaat niet over rozen.
 
Nu moet ik dus weer naar Appie, een hele tocht als je nog enigszins tollend op je benen staat. Waarom zaterdag dan niet meer boodschappen gedaan? Vraag ik me nu ook af, maar ja, rasoptimistisch ging ik er vanuit dat het vandaag helemaal over zou zijn en dat ik helemaal springlevend een kar vol boodschappen zou kunnen halen.
 
Helaas…
 
Het begint vervelend te worden dat ziek zijn…! De eerste twee dagen waren prima te doen, lekker rustig eindelijk weer een keer. Nu is het ronduit saai. (Hint hint, als je weet waar mijn huis woont…)

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Health and wellness. Bookmark de permalink .

3 reacties op Out of Supplies

  1. Marielle zegt:

    Ahh.. ook nog eens geen (gezonde) dingetjes in huisArme jij – ja dán is alleenwonen soms ineens een beetje afzien! :(Heel veel beterschap, sterkte die laatste loodjes van het ziek zijn en het boodschappen doen… spreek anders een sterk uitziende jongeman aan en vraag of hij je even helpt met sjouwen ;-)Goed.. nu ga ik écht aan het werk haha

  2. Dominique zegt:

    Tja, al wel zo een beetje rondgevraagd, maar ook die lange man die tegenover je zit, voelt zich niet geroepen om voor Albert. te spelen…. Zal ik het toch maar weer zelf op moeten knappen. Verder zijn alle jongemannen nogal haastig hier in de wijk. Yuppenbuurt he 😉

  3. Marieke zegt:

    Je kan ook lekker eten laten bezorgen? Of een lief vriendinnetje vragen of ze komt koken? 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s