Slimmer of mooier?

Boter. Het zal bij iedereen soms op het boodschappenlijstje staan. Ik pak meestal maar wat ik al jaren op mijn brood smeer – ik eet niet zoveel boter, dus maakt mij wat uit. Normaal gesproken, want vandaag was het anders. Ineens viel het enorme boterschap bij de supermarkt mij op. Waarom en waarom precies vandaag, dat moet je me maar niet vragen.

Heel veel boter. En vooral heel veel soorten. Van de een wordt je slimmer (Omega3Plus), van de andere dunner (Becel Dieet). Tja, welke wil ik de komende 4 maanden dan smeren? Vol twijfel ga ik op zoek naar de andere merken. Ik kom cholesterolverlagend, Idee en nog veel meer tegen. Maar niets dat het mij allemaal kon bieden. Geen enkele wilde mij EN slimmer EN slanker maken. En ik hou niet van kiezen, dus blijf ik bij het oude. Noem het boterconservatief.

Uiteindelijk ben ik dus met het oude vertrouwde gele kuipje Becel de winkel weer uitgelopen. Gewoon happy met de goede oude boter die ik al zolang op mijn brood smeer. Pfff…. slimmer of mooier van boter, leuk bedacht…

 

Advertentie

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in Health and wellness. Bookmark de permalink .

2 reacties op Slimmer of mooier?

  1. Claudia zegt:

    Over dat slimmermakende boter heb ik me ook al verbaasd…
     
    Nu ben ik gelukkig al slim en veel mooier zal de boter me ook niet maken, dus ook ik houd het bij de boter die me bevalt. (En inderdaad, ik eet ook erg weinig boter…)

  2. Marieke zegt:

    Ik ben altijd bezig met m’n lijn (nu ook weer, het lukt me aardig!), dus ik ben dan ook zo iemand die dan echt ook maar Dieet-boter gaat proberen… *schaam* Aan mensen als ik verdienen ze nou hun geld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s