Voetbal vs de agenten

Eindelijk heb ik Hugo bij Studio Voetbal iets slims horen zeggen. ‘Het gaat maar om voetbal hoor!’. Daar kan ik het alleen maar grondig mee eens zijn.
 
Een paar wedstrijden gaan niet door. Dat komt doordat een heleboel agenten niet gaan werken. De agenten zijn de boeman, maar hoezo? Zijn het niet de hersenloze garnalen met enorme bierbuiken en een zogenaamd voetbalhart die de wedstrijd onmogelijk maken? Ik ben nog altijd van mening dat als elke supporter zich gewoon zou gedragen en voetbal als voetbal ziet en niet als kans om een medemens af te maken of oorlog te beginnen er helemaal geen politie nodig zou zijn. Niet bij voetbalwedstrijden in ieder geval en zeker geen 300 of meer.
 
Hup, probleem weg. Dus, moraal van het verhaal nog maar weer eens. Voetbal moet weer voetbal worden, fans moeten fan zijn en dan heb je nergens nooit niet een probleem. Heerlijk toch? En makkelijk. Kunnen de agenten eindelijk rustig gaan staken en van mijn belastingcenten meer boeven gaan pakken in plaats van met 325 man de ArenA en zijn bezoekers beschermen.
 
Tot die tijd zeg ik: voetbal afschaffen, supporters met een meldingsplicht en curling als nationale volkssport. (Okay, da’s een grapje ;-))
 
 
Advertentie

Over thisisdominique

Happy freestyler in a conceptual world.
Dit bericht werd geplaatst in News and politics. Bookmark de permalink .

Een reactie op Voetbal vs de agenten

  1. marlies zegt:

    hahahaha curling!!!!
     
    Maareh, ik vind het ook belachelijk! Het moet inderdaad gezellig blijven…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s